Gå til innhold

[Utgått]Sikkerhetskontroll på Tolldagen

På grunn av en annen konferanse som også er på Oslo kongressenter 17. november, har politiet pålagt en skjerpet sikkerhets- og identitetskontroll for alle som skal inn på Oslo kongressenter denne dagen. 

Alle deltakere må derfor ta med gyldig identifikasjon som

  • pass (ikke nødpass)
  • førerkort (ikke digitalt)
  • nasjonalt ID-kort utstedt i Norge eller annet EØS-land

Dette vil bli kontrollert før du slipper inn på Oslo kongressenter. Vi forventer at det blir kø og en god del ventetid ved inngangen pga de skjerpede sikkerhetsreglene, så møt opp i god tid. Dørene åpner kl 0700. Konferansen blir direktesendt digitalt, slik at vi må begynne kl 0900 selv om enkelte deltakere ikke er på plass i salen. 

Bagasje/vesker   

Av sikkerhetshensyn vil det ikke være tillatt å medbringe bagasje større enn håndveske/PC-bag inn på Oslo kongressenter. Hvis du bor på hotell oppfordrer vi til å legge igjen bagasjen der. Alternativene er bagasjeoppbevaring på Oslo S eller Nasjonalteateret stasjon. Hvis dette er helt umulig for deg, vil vi håndtere bagasjen og oppbevare denne i en bil på utsiden under arrangementet. Vi håper på forståelse for at vi ikke ønsker for mye bagasje i området rundt arrangementet. 

Vi beklager på det sterkeste ulempene dette vil påføre deltakerne på Tolldagen, men dette er utenfor vår kontroll.