Gå til innhold

[Utgått]Tolldagen 2021 nærmer seg

Har du spørsmål om framtidens internasjonale handel eller om pandemiens effekt på forsyningssikkerheten? Hold av Tolldagen onsdag 17. november.

Målgruppen for denne heldagskonferansen er virksomheter som jobber med import og eksport av varer, speditører, transportører, importører og eksportører.

Presse og media er velkomne til å delta.

På Tolldagen, som arrangeres ved Oslo Kongressenter, vil du få kunnskap om nyheter og endringer som spesielt angår næringslivet.

Nye regler

Hva inneholder de nye reglene om immaterielle rettigheter for norsk importører og hvordan fungerer de? Kan du nok om de nye opprinnelsesreglene i handelen med EU og Storbritannia?

- Tolldagen er et viktig møtested for Tolletaten og næringslivet der vi kan bidra til økt kunnskap om tollreglene og gjøre det enklere for bransjen å følge regler som er i stadig endring. Samtidig er det også en arena der næringslivet kan ta opp eventuelle utfordringer, sier tolldirektør Øystein Børmer i Tolletaten.

Hovedtalere vil være Tolldirektør Øystein Børmer, Sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum og Lars Karlsson, Global Head of Trade and Customs Consulting Maersk.

TV-serien Toll og tolleksperter

På Tolldagen får du også møte tolleksperter som står på stand og kan svare på spørsmål. 

Du kan også møte og få innblikk i hverdagen til en av deltakerne i TV-serien Toll fra TV2, tolloverinspektør Changiz Khan.

Les mer om Tolldagen og programmet her.

Påmelding

Meld deg på her.

Det er ikke nødvendig med påmelding for presse og media.

Kontakt

Presse og media, kontakt Trine Lejon