Gå til innhold

[Utgått]13. november er det klart for Tolldagen 2018

Norsk-svensk samarbeid ved grenseovergangene, arbeidslivskriminalitet og utfordringer med flyfrakt er blant hovedtemaene på årets konferanse.

Tolldagen er en dagskonferanse der hovedmålgruppen er virksomheter som har oppgaver knyttet til import og eksport av varer og som har nytte av en dialog med andre lignende næringsvirksomheter og Tolletaten.

13. november arrangeres Tolldagen for sjette gang, og det er ventet at over 300 mennesker skal besøke Oslo Kongressenter. Påmeldingsfristen er satt til 30. oktober. Konferansen starter 09.00 og varer til 16.00. Programmet blir publisert snarest mulig.

Nytt sjømatsenter

Arne Hjeltnes er dagens konferansier og han skal holde tråden gjennom dagen. En av foredragsholderne er Martin Langaas, direktør for flyfrakt i Avinor, som blant annet vil fortelle om planene for et nytt sjømatsenter på Oslo lufthavn og hva som forventes av Tolletaten i tiden fremover.

På programmet står også piratkopiering. Pål Andre Larsen fra Jotun skal blant annet snakke om hvordan en bedrift kan beskytte seg mot piratkopierte produkter.

Mer effektiv grensepassering og fortolling av gods

Tolletaten vil informere om arbeidet med forenklinger for næringslivet som skal gjøre grensepasseringer og fortolling av gods mer effektivt. I tillegg står foredrag om frihandel, omberegning og økonomiske kontroller på programmet.

Hold av datoen, påmeldingen er åpnet!

Påmelding til Tolldagen 2018

Har du spørsmål om Tolldagen 2018, send en e-post til tolldag@toll.no