Gå til innhold

13. november er det klart for Tolldagen 2019

Digitalisering, internasjonal handel og næringslivets erfaringer med tollspørsmål er noen av hovedpunktene for årets tolldag. Benytt sjansen til å gå i dialog med Tolletaten og andre næringsvirksomheter – nå er påmeldingen åpnet.

13. november arrangeres Tolldagen for sjuende gang, og det er ventet at over 300 mennesker skal besøke Oslo Kongressenter. På denne årlige dagskonferansen er hovedmålgruppen virksomheter som har oppgaver knyttet til import og eksport av varer.

Tradisjonen tro er Arne Hjeltnes dagens konferansier og skal holde tråden gjennom dagen. I tillegg vil du få høre mer om følgende temaer:

Vi får besøk av digitaliseringsminister Nikolai Astrup som vil gi oss et innblikk i digitalisering fra et politisk perspektiv. Tolletaten vil deretter gi deg siste nytt om fremtidens digitaliserte informasjonsflyt og hva dette vil si for deg.

Tolletatens etterretningssenter vil også være en av foredragsholderne på Tolldagen. Dette er en god mulighet til å lære mer om arbeidet vi gjør med å avdekke smugling i den legale vareførselen.

Få også med deg innslaget om hva som rører seg på den internasjonale handels- og tollarenaen. Hør mer om dagsaktuelle saker knyttet til frihandel og siste oppdatering om Brexit.

Som du sikkert også har hørt, er det planlagt endringer i tolloven. Hør mer om disse endringene og hva det innebærer for deg.

Vi vil også få innblikk i toll og praksis fra næringslivet ved foredrag fra KPMG og Oslo Chamber of Commerce (OCC). I tillegg til dette holder vi lynkurs i opprinnelsesregelverket og gir deg siste nytt om klassifisering og endringer i HS.

Det vil også i år være mulighet til å besøke ulike stands fra næringslivet. Ikke glem å avlegge et besøk hos Tolletatens egen stand.

Meld deg på, påmeldingen er åpnet!

Del med andre: