Gå til innhold

Påmelding til kurs i tollagerhold

Hvis du melder deg på som privatperson, skriv privat i feltet for organisasjonsnummer og oppgi din adresse i kommentarfeltet under.

Vi bruker organisasjonsnummer som kundenummer, og vi sender ut faktura etter at kurset er avholdt. Vi foretrekker å sende faktura på e-post, så vi vil sette pris på om du oppgir e-postadressen i feltet for denne.

Hvis du ønsker papirfaktura i posten, sendes den i utgangspunktet til den adressen som firmaet er registrert med i enhetsregisteret.

Dersom du ønsker fakturaen sendt til en annen adresse, vennligst oppgi dette i kommentarfeltet under, gjerne også med kontaktperson. I kommentarfeltet kan du også opplyse om vi skal påføre fakturaen PO-nummer, kontostreng eller lignende opplysninger. Opplys også om betalingen skal skje fra utlandet (for IBAN og SWIFT).

Ved å sende inn skjemaet godtar du at Tolletaten behandler personopplysningene dine. Personopplysningene vil bli slettet etter at kurset er gjennomført, med unntak av opplysninger som blir liggende i regnskapssystemet.

Vi vil ta direkte kontakt med deg i god tid før kursstart for endelig bekreftelse og praktiske opplysninger.


Med hilsen
Brukerdialog v/ Forebyggingsseksjonen i Vareførselsdivisjonen